دوشنبه ۰۵ خرداد ۰۴

آرشیو آبان ماه 1399

ديجيتال ماركتينگ

20 ترفند كاربردي براي انجام بهتر بازاريابي با استفاده از اينستاگرام (بخش دوم)


11) از هشتگ ها استفاده كنيد

هشتگ ها در شبكه هاي اجتماعي ابزارهاي قدرتمندي هستند كه شما با استفاده از اين ابزارها مي توانيد كاري كنيد كه محتوايي كه به اشتراك مي گذاريد در شبكه هاي اجتماعي ديده شود. بنابراين استفاده كردن از هشتگ ها در تمام شبكه هاي اجتماعي موضوعي لازم و حياتي است. در صورتي كه از هشتگ ها استفاده نكنيد، حتي اگر بهترين و باكيفيت ترين محتوا را هم توليد كرده باشيد و در صفحه خودتان به اشتراك گذاشته باشيد؛ هيچ كس نمي تواند محتواي شما را ببيند بنابراين شانستان براي اينكه فالوئر جديدي داشته باشيد به صفر مي رسد! اينستاگرام هم مانند ديگر شبكه هاي اجتماعي نيازمند اين است كه از هشتگ استفاده كنيد. البته به هنگام استفاده از هشتگ ها بايد به اين موضوع توجه كنيد كه از هشتگ هايي استفاده كنيد كه از همه هشتگ ها بيشتر مرتبط با كارتان باشند چون در صورتي كه از هشتگ هاي غيرمرتبطي استفاده كنيد شانس كمي براي موفقيت خواهيد داشت. درباره تعداد هشتگ هاي قابل استفاده نيز بايد گفت كه با اينكه اينستاگرام به شما اجازه مي دهد كه تا 30 هشتگ در هر پست استفاده كنيد؛ ولي تحقيقاتي كه در اين زمينه انجام گرفته است نشان داده است كه پست هايي كه 11 هشتگ داشتند از پست هاي ديگر موفق تر عمل مي كردند. بنابراين به نظر مي رسد كه حدود 11 هشتگ براي يك پست به تعداد ايده آل هشتگ ها نزديك باشد.

12) زمان مناسب براي پست گذاشتن را انتخاب كنيد

از ديگر نكته هايي كه شما به هنگام بازاريابي با استفاده از شبكه هاي اجتماعي بايد حتما به آن توجه داشته باشيد اين است كه زمان مناسب براي گذاشتن پست ها را درنظر داشته باشيد. شما بايد در زمان هايي پست بگذاريد كه احتمال مي دهيد كه در اين زمان ها بيشتري مخاطبين را پيدا خواهيد كرد. به عنوان مثال در صورتي كه ساعت 4:20 صبح از خواب بيدار شويد و پست بگذاريد، احتمال اينكه پست هاي شما ديده شود خيلي كم است به اين دليل كه در اين ساعت اكثر افرادي كه از شبكه اينستاگرام استفاده مي كنند در خواب هستند! (البته به احتمال زياد!) بنابراين زمان مناسب براي پست گذاشتن نيز يكي ديگر از نكته هاي بسيار مهمي است كه شما حتما بايد به آن توجه كنيد.

13) براي اينكه تعداد مخاطبين بيشتري را به تجارت خودتان جلب كنيد، رقابت هايي را ميان آنها ايجاد كنيد

يكي از شيوه هايي كه شما مي توانيد به اين شيوه تعداد مخاطبين خود را افزايش دهيد اين است كه ميان آنها رقابت هايي ايجاد كنيد. ايجاد كردن رقابت ميان آنها يكي از روش هاي بسيار مناسب براي افزايش ميزان جذابيتي است كه صفحه شما براي آنها دارد. همچنين شما مي توانيد تخفيف هاي ويژه اي را براي برندگان اين رقابت ها درنظر بگيريد تا آنها براي رقابت كردن انگيزه هاي بيشتري داشته باشند. در صورتي كه شما حقيقتا اين كار را به خوبي انجام دهيد، اين كار مي تواند براي برند شما مزيت هاي زير را داشته باشد:

  • اين كار مي تواند منجر به افزايش ميزان هوشياري برند شما شود و باعث شود كه تعداد افراد بيشتري متوجه برند شما شوند
  • اين كار مي تواند باعث شود كه ارتباطاتي كه آنها با شما دارند بيشتر شود
  • اين كار مي تواند باعث شود كه تعداد افرادي كه براي اينكه در رقابت هاي ديگر آينده اي كه در صفحه شما انجام خواهد شد شركت كنند و شما را فالو كنند؛ بيشتر شود.

شما مي توانيد از شيوه هاي مختلفي براي ايجاد رقابت در برندتان استفاده كنيد:

  • رقابت در زمينه به اشتراك گذاري تصاوير: در اين شيوه شما مي توانيد از مخاطبين خودتان بخواهيد تا با استفاده از هشتگ هاي مخصوصي تصاوير خودشان را در شرايط مخصوصي به اشتراك بگذارند.
  • رقابت در زمينه به اشتراك گذاري محتوا: شما مي توانيد از آنها بخواهيد تا با كامنت گذاشتن در پست هاي شما وارد اين رقابت شوند. همچنين شما مي توانيد مخاطبين را تشويق كنيد كه دوستان خودشان را هم براي وارد شدن به اين رقابت تگ كنند.
  • رقابت در زمينه لايك ها: شما مي توانيد از آنها بخواهيد كه با لايك كردن پست هاي شما در رقابت شركت كنند.

14) از بخش "استوري ها" استفاده كنيد

استفاده كردن از بخش استوري ها نيز يكي ديگر از روش هايي است كه شما به اين روش مي توانيد تعداد مخاطبين خودتان را بيشتر كنيد. استفاده از اين استوري ها (كه 24 ساعت باقي مي مانند) مي تواند به شما كمك كند تا احساس اعتماد را ميان مخاطبين افزايش دهيد و كاري كنيد كه تعداد افرادي كه مشتريان حقيقي شما مي شوند افزايش پيدا كند.

15) محتواي توليد شده توسط كاربران (UGC) را امتحان كنيد

شما به عنون يك بازارياب و فردي كه قرار است بازاريابي انجام دهد، نيازي نيست كه صرفا خودتان يك محتوايي توليد كنيد و آن را با آنها به اشتراك بگذاريد. بلكه براي اينكه بتوانيد اين كار را بهتر انجام دهيد مي توانيد از تكنيك جديدي به نام تكنيك محتواي توليد شده توسط كاربران (UGC) استفاده كنيد. در اين تكنيك شما سعي مي كنيد تا از محتوايي استفاده كنيد كه مخاطبين توليد كرده اند و سپس با اشتراك گذاري اين محتوا كاري كنيد كه كيفيت بازاريابي شما بيشتر شود. شما بايد سعي كنيد تا آنها را تشويق كنيد كه از چنين محتوايي استفاده كنند. اين محتوايي كه كاربران توليد مي كنند مي تواند شامل ويديوها، تصاوير و يا نوشته هايي باشند كه آنها مي توانند اين محتوا را به شما ارسال كنند و شما مي توانيد به اين شيوه بازاريابي را انجام دهيد. يكي از روش هايي كه مي توانيد آنها را تشويق كنيد كه از اين نوع محتوا براي شما توليد كنند اين است كه آنها را تشويق كنيد كه لحظه هاي خاطره انگيزي كه داشته اند و تجربياتي كه داشته اند را با برند شما از طريق اينستاگرام به اشتراك بگذارند و سعي كنند تا بهترين خاطراتشان را با شما به اشتراك بگذارند.

16) از استوري هاي برندهاي ديگر هم استفاده كنيد

از ديگر نكته هاي بسيار مهمي كه شما بايد به آن توجه داشته باشيد اين است كه از استوري هايي كه در برندهاي ديگر مي بينيد هم استفاده كنيد. در صورتي كه شما استوري هايي را پست مي كنيد كه در برندهاي ديگر هم به اشتراك گذاشته شده اند؛ اين توانايي را پيدا خواهيد كرد كه احساس اعتماد را در ميان افرادي كه شما را فالو مي كنند ايجاد كنيد. در اين صورت شما مي توانيد به ديگران ثابت كنيد كه نسبت به ديگر شركت هايي كه در اينستاگرام هستند هم احساس دوستي داريد و دوست داريد تا آنها هم موفق شوند. اين موضوع براي شما اهميت زيادي پيدا مي كند به اين دليل كه در اين صورت افرادي كه شما را دنبال مي كنند خواهند فهميد كه شما شركتي هستيد كه نسبت به شركت هاي ديگر (حتي شركت هايي كه رقيبتان هستند) هم احساس خوبي داريد و دوست داريد تا اين شركت ها هم موفق شوند بنابراين در اين صورت احتمال اينكه صفحه شما را دنبال كنند بيشتر مي شود.

17) از پشت صحنه شركتتان هم تصاوير و ويديوهايي تهيه كنيد

يكي از كارهايي كه به شما در بازاريابي با استفاده از اينستاگرام كمك بسيار زيادي مي كند اين است كه سعي كنيد تا از تصاوير و ويديوهايي استفاده كنيد كه نشان دهنده پشت صحنه شركتتان مي شود. به عنوان مثال مي توانيد هر چند وقت يك بار تصاويري از پشت صحنه كار در شركت را كه مربوط به كاركنان و همكارانتان در اين شركت مي شود را به نمايش بگذاريد تا مخاطبين و افرادي كه شما را فالو مي كنند احساس كنند كه در پشت صحنه شركت شما به جاي اينكه يك ماشين وجود داشته باشد؛ انسان وجود دارد. در اين صورت احساس اعتمادي كه نسبت به شما دارند بيشتر مي شود. در اين صورت حتي شما مي توانيد كاري كنيد كه آنها احساس كنند كه بخشي از برند شما مي باشند. وقتي كه فالوئرهاي شما بتوانند نگاهي به آنچه كه درون شركت شما اتفاق مي افتد داشته باشند؛ مي توانند احساس كنند كه بخشي از برند شما مي باشند و در صورتي كه شما بتوانيد چنين احساسي را در آنها ايجاد كنيد در حقيقت برنده خواهيد شد به اين دليل كه در اين صورت اعتماد آنها به شما به شكل قابل توجهي افزايش مي يابد.

18) از ويديوها استفاده كنيد

از ديگر نكته هاي بسيار مهمي كه توجه كردن به آن مي تواند تاثير بسيار زيادي بر روي كيفيت كار شما با استفاده از بازاريابي داشته باشد اين است كه شما براي بازاريابي كردن با استفاده از اينستاگرام "بايد" از ويديوهايي جذاب استفاده كنيد. از آن جايي كه استفاده كردن از ويديوها به عنوان ابزاري براي بازاريابي در سال هاي اخير رشد خيره كننده اي داشته است و از آن جايي كه وب سايت هايي مانند وب سايت يوتيوب و وب سايت هاي ديگري كه در آنها ويديوها به اشتراك گذاشته مي شوند در سال هاي اخير از شهرت خيره كننده اي برخوردار شده اند؛ بنابراين تجارت هايي كه براي بازاريابي كردن از ويديو استفاده نكنند هرگز نمي توانند آنطور كه بايد و شايد كار بازاريابي را انجام دهند. بنابراين يكي از مهم ترين نكته هايي كه شما بايد حتما به آن توجه داشته باشيد اين است كه بايد براي بازاريابي كردن حتما از ويديوهاي مرتبط با كار و همچنين باكيفيت بالا استفاده كنيد. به هنگام به اشتراك گذاري ويديوها بايد حتما اين دو نكته را در نظر داشته باشيد:

  • طول ويديوهاي شما بايد در محدوده معقول باشد (يعني ويديوها نبايد خيلي كوتاه باشند و همچنين نبايد خيلي طولاني باشند)
  • كيفيت تصوير ويديوها بايد بالا باشد (هرچقدر كه كيفيت تصوير بالاتر باشد بهتر است)
  • ويديوها بايد از نظر محتوايي كاملا مرتبط با كارتان باشند

19) از "افراد تاثيرگذار" يا influencer ها استفاده كنيد

از ديگر شيوه هايي كه افرادي كه با استفاده از اينستاگرام بازاريابي مي كنند براي اينكه كارشان را با كيفيت بيشتري انجام دهند؛ شيوه بازاريابي كردن با كمك گرفتن از افراد تاثيرگذار اينستاگرام (Influencer) مي باشد. افراد تاثيرگذار در اينستاگرام (و به طور كلي در شبكه هاي اجتماعي) افرادي هستند كه تعداد فالوئرهاي زيادي دارند. البته اين افراد لزوما هنرپيشه ها و يا سلبريتي ها نمي باشند و ممكن است افراد معمولي كه در اينستاگرام داراي مخاطبين زيادي هستند جزء افراد تاثيرگذار باشند. در اين شيوه بازاريابي شما به عنوان بازارياب بايد سعي كنيد تا نظر اين افراد تاثيرگذار را به خودتان جلب كنيد تا براي فالوئرهاي خودشان شركت شما را تبليغ كنند. در صورتي كه بتوانيد اين كار را به خوبي انجام دهيد خواهيد ديد كه تعداد فالوئرهاي شما به ميزان بسيار قابل توجهي افزايش پيدا خواهد كرد و شما قادر خواهيد بود كه تعداد مشتريان بسيار بيشتري را به سمت خودتان بكشانيد.

20) سعي كنيد با مخاطبين ارتباط احساسي برقرار كنيد

اين نكته نكته اي است كه تمام افرادي كه مي خواهند با استفاده از شبكه هاي اجتماعي به بازاريابي بپردازند بايد در نظر داشته باشند. در صورتي كه شما به عنوان فردي كه مي خواهد با استفاده از اينستاگرام (و يا شبكه هاي اجتماعي ديگر) به بازاريابي بپردازد، نياز داريد كه يك رابطه عاطفي و احساسي را بين خودتان و مخاطبينتان برقرار كنيد. در غير اين صورت شانستان براي اينكه در كار بازاريابي با استفاده از شبكه هاي اجتماعي موفق شويد خيلي كم مي شود. تحقيقاتي كه در اين زمينه انجام گرفته اند ثابت كرده اند كه تجارت هايي كه در حين بازاريابي كردن يك رابطه عاطفي با مخاطبينشان برقرار مي كنند نسبت به تجارت هايي كه چنين رابطه اي را با مخاطبينشان برقرار نمي كنند خيلي موفق تر عمل مي كنند. وقتي كه شما بتوانيد چنين ارتباطي را با مخاطبينتان برقرار كنيد، مي توانيد يك احساس اعتماد را در آنها ايجاد كنيد كه اين احساس اعتماد باعث مي شود كه مخاطبين بيشتري جذب تجارت شما شوند و در نتيجه تعداد مشتريان شما نسبت به گذشته افزايش پيدا مي كند.

 

20 ترفند كاربردي براي انجام بهتر بازاريابي با استفاده از اينستاگرام (بخش اول)

 

1) يك "بيو"ي كشنده بنويسيد!

يكي از مهم ترين بخش هايي كه در پروفايل صفحه شما نمايان مي شود؛ بخش "بيو" شماست. شما در اين بيو مي توانيد به طور خلاصه به افرادي كه قرار است از صفحه شما ديدن نمايند نشان دهيد كه تجارت شما درباره چيست. بنابراين خيلي مهم است كه اين آشنايي آنها با صفحه شما به گونه اي باشد كه شما بتوانيد آنها را در نگاه اول به خودتان جذب كنيد.

بنابراين بخش بيوي شما در حقيقت لياقت اين را دارد كه به آن توجه زيادي بكنيد به اين دليل كه همانطور كه بيان شد اين بخش اولين بخشي است كه افرادي كه مي خواهند از صفحه شما ديدن كنند به آن توجه مي كنند. همچنين يك بيوي مناسب در حقيقت نقش كليدي را در اينكه فردي تصميم بگيرد كه آيا به تجارت شما روي بياورد يا خير بازي مي كند. يك بيوي مناسب باعث مي شود كه ديگران تشويق شوند كه شما را فالو كنند و يك بيوي بي كيفيت باعث مي شود كه آنها از اين تصميم خودشان باز مي گردند.

يك بيوي مناسب براي صفحه شما بايد داراي ويژگي هاي زير باشد:

  • كمي درباره شما (برند شما و كاري كه انجام مي دهيد) توضيح دهد
  • طوري نوشته شده باشد كه مخاطبين هدف را به سمت خودش جذب كند
  • به گونه اي نوشته شده باشد كه شما احساس كنيد كه مي توانيد به اين شيوه با مخاطبين ارتباط برقرار كنيد

2) حتما يك لينك در بخش بيوي صفحه خود ايجاد كنيد

يكي ديگر از كارهايي كه شما مي توانيد انجام دهيد براي اينكه بتوانيد با استفاده از اينستاگرام كار بازاريابي را به خوبي انجام دهيد؛ اين است كه به بخش بيوي صفحه خودتان يك لينك اضافه كنيد. اضافه كردن يك لينك به بخش بيوي شما مي تواند بسيار سومند باشد. اكثر صفحه هاي اينستاگرام از اين ويژگي استفاده مي كنند و سعي مي كنند تا به وب سايت مربوط به تجارت خودشان لينك دهند. البته برخي از اين صفحه ها هم از اين ويژگي استفاده مي كنند تا كاربران را به سمت صفحه هايي كه در رابطه با اطلاعات مربوط به خدمات و يا فرآورده هايي كه ارايه مي دهند است هدايت كنند. در هر دو صورت استفاده از لينك در بيو يكي از نكته هاي مهمي است كه شما بايد حتما در نظر داشته باشيد.

3) از يك تصوير پروفايل مناسب استفاده كنيد

تصوير پروفايل نيز يكي ديگر از پارامترهايي است كه مي تواند بر روي كيفيت كار بازاريابي با استفاده از شبكه هاي مجازي تاثير زيادي داشته باشد. بنابراين شما بايد براي انتخاب كردن تصوير مناسب براي پروفايلتان دقت زيادي به خرج دهيد. خيلي مهم است كه تصويري را براي پروفايلتان استفاده كنيد كه به سادگي قابل تشخيص دادن باشد به گونه اي كه افرادي كه قرار است در آينده مشتريان شما شوند بتوانند به راحتي آن را تشخيص دهند. اكثر تجارت ها سعي مي كنند تا تصوير لوگوي تجارت خودشان را به عنوان تصوير مناسب پروفايل ارايه كنند و البته به نظر مي رسد بهترين گزينه براي انتخاب كردن تصوير پروفايل مربوط به يك صفحه هم همين باشد.

در صورتي كه تصوير پروفايلي كه شما براي صفحه اينستاگرام خود انتخاب كرده ايد تصوير مناسبي باشد؛ احتمال اينكه مشتريان آينده (كه به آنها مشتريان بالقوه هم گفته مي شود) بتوانند به راحتي اين تصوير را ببينند و تشخيص دهند (و البته اينكه در آينده مشتري شما شوند) بسياز زياد مي شود.

4) براي بازاريابي با استفاده از اينستاگرام اهداف مناسبي داشته باشيد

در صورتي كه شما مي خواهيد با استفاده از اينستاگرام به بازاريابي بپردازيد، داشتن استراتژي را نبايد فراموش كنيد. در صورتي كه شما براي كاري كه مي خواهيد انجام دهيد استراتژي مناسبي نداشته باشيد؛ موفق نمي شويد. شما بايد براي خودتان اهداف مشخصي داشته باشيد و سعي كنيد تا تمام تلاشتان را بكنيد تا به اين اهداف برسيد. البته اين موضوع صرفا محدود به شبكه اينستاگرام نمي شود و شما براي اينكه بخواهيد به طور كلي با استفاده از شبكه هاي اجتماعي به بازاريابي بپردازيد بايد براي خودتان يك استراتژي مناسب بازاريابي داشته باشيد. شبكه اينستاگرام هم از ديگر شبكه هاي اجتماعي مجزا نمي باشد و شما براي بازاريابي با استفاده از اينستاگرام بايد حتما براي خودتان يك برنامه ريزي منظم و استراتژي دقيق داشته باشيد. اولين سوالي كه بايد براي مشخص كردن اين استراتژي از خودتان بپرسيد بايد اين باشد: "قرار است به چه هدفي برسم؟" و سپس سعي كنيد تا بر اين اساس كارتان را شروع كنيد. در ادامه برخي از اهدافي را كه ممكن است در پاسخ به اين سوال براي خودتان داشته باشيد معرفي مي كنيم:

  • ممكن است شما براي نشان دادن محصولات و يا معرفي كردن خدماتتان از اينستاگرام به عنوان ابزاري براي بازاريابي استفاده كنيد
  • ممكن است بخواهيد هوشياري برندتان را افزايش دهيد
  • ممكن است بخواهيد فرهنگ سازماني و ارزش هاي سازماني خودتان را نشان دهيد
  • ممكن است بخواهيد براي مشتريان بالقوه خودتان تبليغ كنيد
  • ممكن است بخواهيد ميزان وفاداري برند را افزايش دهيد
  • ممكن است بخواهيد روشي ايجاد كنيد كه بتوانيد اخبار و به روزرساني هاي شركت را به مشتريان انتقال دهيد

به هر حال شما هر هدفي هم كه براي اين كار داشته باشيد بهترين كار اين است كه در ابتدا براي خودتان يك برنامه ريزي و يك استراتژي دقيق داشته باشيد و بر اساس آن عمل كنيد.

5) به نوع فونت و رنگ ها توجه كنيد

انتخاب رنگ هايي كه در تصاوير مورد استفاده قرار مي دهيد و همچنين به نوع فونتي كه براي نوشته ها بكار مي بريد توجه كنيد. شما بايد نوع فونت و نوع رنگي را انتخاب كنيد كه به خوبي بتوانيد با استفاده از آنها مشتريان جديد را به سمت شركتتان جذب كنيد و كاري كنيد كه تعداد بيشتري از آنها تبديل به مشتريان حقيقي و وفادار شما شوند.

6) به كيفيت كپشن هاي خودتان توجه كنيد

يكي از بهترين و كليدي ترين شيوه هايي كه شما مي توانيد به اين شيوه كيفيت كار بازاريابي خودتان با استفاده از اينستاگرام را بالا ببريد اين است كه از كيفيت كپشن هايي را كه مي نويسيد بالا ببريد. كپشن ها يكي از مهم ترين بخش هاي اينستاگرام هستند. البته درست است كه در اينستاگرام بيشتر تصاوير هستند كه خودنمايي مي كنند و معمولا گفته مي شود كه اينستاگرام در حقيقت يك شبكه اجتماعي بصري است؛ ولي در نهايت اين كپشن ها هستند كه باعث مي شوند كه كار بازاريابي شما با استفاده از اين شبكه اجتماعي بهتر شود (و يا اينكه اصلا نتوانيد در اين كار موفق شويد) بنابراين به هنگام استفاده از كپشن ها تمام سعي خودتان را بكنيد كه بهترين كيفيتي را كه مي توانيد ارايه كنيد تا به اين شيوه اين امكان را داشته باشيد كه به بهترين شكل ممكن كار بازاريابي را انجام دهيد. فراموش نكنيد براي اينكه بتوانيد در اين كار موفق شويد بايد كپشن هايي داشته باشيد كه:

  • كوتاه باشند
  • جذاب و گيرا باشند
  • به گونه اي نوشته شده باشند كه درباره شما و كاري كه قرار است انجام دهيد توضيح دهند
  • پرمحتوا باشند

7) پيوسته پست بگذاريد

يكي ديگر از نكته هاي بسيار بسيار مهم و كليدي كه شما به عنوان فردي كه قرار است با استفاده از اينستاگرام بازاريابي كند بايد به آن توجه داشته باشيد اين است كه بايد به صورت پيوسته پست بگذاريد. در صورتي كه امروز پست بگذاريد و سپس يك هفته صبر كنيد و بعد از يك هفته دوباره پست بگذاريد و دوباره بعد از سه روز ديگر پست بگذاريد و به همين منوال كار پست گذاشتن را ادامه دهيد؛ نمي توانيد انتظار داشته باشيد كه كارتان آن طور كه مي خواهيد انجام شود ولي در صورتي كه بر طبق يك برنامه زمان بندي شده و منظم اين كار را انجام دهيد (حتي در صورتي كه مي خواهيد هفته اي يك بار پست بگذاريد ولي حتما اين كار را با اصول انجام دهيد به عنوان مثال در صورتي كه روز شنبه پست گذاشته ايد حتما شنبه بعدي هم اين كار را انجام دهيد) مخاطبين و افرادي كه قرار است در آينده مشتري شما شوند احساس مي كنند كه شما نسبت به آنها احساس تعهد داريد و مي توانند به شما اعتماد داشته باشند. درباره اينكه تعداد پست هايي كه در مدت زمان مشخص بهتر است بگذاريد بايد چقدر باشد بايد گفت كه تحقيقاتي كه در اين رابطه انجام گرفته اند نشان داده اند كه با اينكه اكثر شركت ها به طور متوسط در يك روز 1.5 پست مي گذارند؛ ولي هنوز هيچ ارتباط معني داري ميان تعداد پست گذاشتن ها و ميزان افزايش تعداد مخاطبين به اثبات نرسيده است و به نظر مي رسد كه برندهايي كه در روز بيشتر از دو بار پست مي گذارند لزوما نسبت به برندهايي كه به عنوان مثال هر دو روز يك بار پست مي گذارند موفق ترعمل نمي كنند.

8) پست هايي كه از همه پست هايتان موفق تر بوده اند را مورد بررسي قرار دهيد تا دليل موفقيت آنها را كشف كنيد

در كار بازاريابي با استفاده از اينستاگرام خيلي مهم است كه بررسي كنيد كه چه استراتژي در اينستاگرام كار مي كند و چه استراتژي كار نمي كند. بهترين روش انجام دادن اين كار اين است كه از ابزارهاي مربوط به تحليل فالوئرهاي اينستاگرام استفاده كنيد تا بتوانيد به اين شيوه چك كنيد كه در كدام بخش ها موفق تر عمل كرده ايد. شما مي توانيد موارد زير را مورد بررسي قرار دهيد:

  • كدام پست هايتان از همه بيشتر لايك گرفته اند
  • تعداد پست هايي كه مي گذاريد چه اثري بر روي ميزان تمايل مخاطبين براي فالو كردن شما دارد؟ آيا وقتي كه بيشتر پست مي گذاريد مي توانيد انتظار داشته باشيد كه فالوئرهايتان بيشتر شود؟
  • بيشتر بر روي كداميك از پست هايتان كامنت گذاشته شده است؟

شما با بررسي كردن اين پارامترها مي توانيد انتظار داشته باشيد كه پست هايي را كه از همه نظر موفق تر عمل مي كنند را شناسايي كنيد و به اين شيوه مي توانيد بررسي كنيد كه دليل موفقيت شما در اين پست ها و به طور كلي در استراتژي هاي قبلي چه بوده است.

9) به كامنت هايتان پاسخ دهيد

از ديگر شيوه هايي كه به شما در كار بازاريابي با استفاده از اينستاگرام كمك فراواني مي كند اين است كه در پست هايتان به كامنت ها پاسخ دهيد. وقتي كه شما به كامنت هايي كه ديگران زير پست هاي شما مي گذارند پاسخ مي دهيد در حقيقت با اين كارتان به آنها مي گوييد كه آنها را دوست داريد و نسبت به آنها احساس مسئوليت مي كنيد. وقتي كه كاربران ببينند كه شما به كامنت هايي كه آنها براي شما گذاشته اند پاسخ مي دهيد احساس مي كنند كه تجارت شما حقيقتا مي خواهد به آنها كمك كند بنابراين به اين شيوه احتمال اينكه تعداد مخاطبينتان بيشتر شود خيلي زيادتر از زماني مي شود كه شما اصلا به كامنت هايي كه آنها برايتان نوشته اند توجهي نكنيد. پس سعي كنيد تا جايي كه مي توانيد كامنت هايي كه برايتان نوشته مي شود را بخوانيد و به اين كامنت ها پاسخ دهيد.


10) در صورتي كه فيسبوك هم داريد؛ پست هاي اينستاگرامي خودتان را در فيسبوك ريپست كنيد

در صورتي كه شما علاوه بر اينستاگرام از فيسبوك هم استفاده مي كنيد مي توانيد پست هاي اينستاگرامي خودتان را در فيسبوك هم دوباره پست كنيد. با اين كار مي توانيد كاري كنيد كه تمام كاربراني كه در فيسبوك شما را دنبال مي كنند متوجه شوند كه شما در اينستاگرام هم فالوئر داريد بنابراين در صورتي كه آنها هم اينستاگرام داشته باشند شما را دنبال مي كنند. البته در صورتي كه شبكه هاي اجتماعي ديگري هم داريد (مانند توييتر و غيره) مي توانيد اين كار را براي آن شبكه هاي اجتماعي هم انجام دهيد ولي تحقيقات ثابت كرده است كه استفاده از فيسبوك براي اين كار بهترين گزينه مي باشد و شما با استفاده از اين روش اين فرصت را داريد كه صفحه اينستاگرام خودتان را به كاربراني كه در شبكه هاي اجتماعي ديگر شما را دنبال مي كنند معرفي كنيد.